Om os

Venaris Executive Search er et konsulenthus i hjertet af København med speciale i executive search på tværs af en række brancher.

Venaris blev etableret i 2020 af en erfaren gruppe partnere, der efter mange år i searchbranchen gik sammen om at skabe en værdibaseret virksomhed, fordi de havde et fælles brændende ønske om at hjælpe kunder, kandidater og medarbejdere med at forløse deres fulde potentiale. Vores navn afspejler netop denne historie, da Venaris kommer af det latinske Venor, som betyder at forfølge, jage eller søge.

Hos Venaris er vi en alsidig gruppe af kollegaer, som hver især bringer individuelle erfaringer, baggrunde og kompetencer ind i vores team. Vi har et tillidsfuldt og tæt forhold til hinanden, hvilket gør os til et stærkt og determineret team baseret på gensidig respekt og tillid. Stærkt forbundet af vores fælles ambition om at excellere i vores kandidat- og kundeprocesser arbejder vi altid med hinanden og ikke for hinanden. Sammen stræber vi efter at skabe den perfekte balance mellem vores målrettethed i alle faser af searchprocessen og vores grundlæggende overbevisning om, at værdiskabende og succesfulde resultater opstår i et inkluderende miljø karakteriseret af ærlighed og nysgerrighed.

Med vores family first tilgang søger vi at skabe en arbejdsplads, hvor ambition og fritid går hånd i hånd. Det efterlader os med en unik og inspirerende kultur, som naturligt forener vores stærke følelse af professionalisme og integritet med en urokkelig forpligtelse til fleksibilitet og individualitet.

Værdier

Vores værdier er grundstenene i vores forretning

Ærlighed

Altid ærlige. Ærlighed og transparens opbygger tillid, som udvikler relationer til partnerskaber. Vi har modet til at udfordre, hvis vi er uenige.

Nysgerrighed

Altid nysgerrige. Vi er oprigtigt interesserede i hvilke faktorer, der fremmer, forløser og udvikler potentiale. Dette gælder uanset om du er kunde, kandidat eller medarbejder.

Inklusion

Altid inkluderende. Mangfoldighed, inklusion og åbenhed er definerende for vores tilgang. Vi tør udfordre status quo og præsenterer gerne kandidaten, der adskiller sig fra forestillingen om idealprofilen.

Målrettethed

Altid målrettede. For os betyder målrettethed at fremme en kultur af vedholdenhed, dedikation og inspiration. Vi møder udfordringer med en urokkelig proaktiv tilgang og stræber efter at nå vores fælles mål om at sikre det bedste resultat for vores kunder og kandidater.

Integritet

Vi bestræber os på altid at følge de højeste standarder for integritet, forretningsmoral og fortrolighed. Vi behandler alle med respekt og betragter loyalitet og tillid som vores kendetegn.

Kontakt os

Lær mere om vores team, brancheekspertise og services